Зателефонуйте нам:
+38(067) 888 58 76
+38(093) 790 17 50

ЯКІСТЬ, ЯКІЙ ДОВІРЯЮТЬ ПРЕЗИДЕНТИ - BENJAMIN MOORE

Покриття «Benjamin Moore & Co» - це фарби професійної серії, лаки, просочення, фарби преміум-класу, в більшості своїй не мають аналогів на світовому і російському ринках. Причому співвідношення ціни і якості дозволяє використовувати цю продукцію для будь-якого типу ремонту.

Будівля Конгресу США (Капітолій) ремонтується матеріалами компанії Benjamin Moore Paints з 1920 року!

Асортимент продукції величезний, тому зупинимося тільки на деяких фарбах.


При виборі фарби для фарбування фасадів, кожен повинен враховувати, що більшість фарб з часом починають тріскатися, лущитися і втрачають свій колір (вигорають). Компанія «Benjamin Moore & Co» випустила фасадні фарби класу Преміум - Flat Acrylic House Paint (105), зроблена на основі акрилових смол, модифікованих Алкідом, і вже класу Суперпреміум, розроблених на основі нанотехнологій. При дотриманні умов рекомендованої технології нанесення фірма «Benjamin Moore & Co» дає довічну гарантію на комплексне покриття.


При обробці внутрішніх або зовнішніх поверхонь нових будівель дуже складно вибрати тип покриттів, оскільки ці будівлі дають осадку протягом декількох років. Тому доводиться використовувати досить складні технології для запобігання появи тріщин на фасадах і внутрішніх поверхнях. Цю проблему компанія «Benjamin Moore & Co» вирішила, розробивши еластомерні водовідштовхувальні покриття для внутрішніх та зовнішніх робіт. Вони являють собою 100% акрилову фарбу - Water Proof Flat Finish (056), фінішну шпаклівку і грунтовку одночасно. При цьому межа міцності готового покриття при розтягуванні досягає 380% для внутрішніх робіт і 340% для зовнішніх (тобто вони можуть розтягуватися більше ніж в 3 рази в кожній точці покриття).


Зверніть особливу увагу на 100% акрилові фарби класу Суперпреміум серій «Aura», «Regal Select», «Ben», «Natura», при виготовленні яких були використані новітні технології, розроблені і запатентовані компанією «Benjamin Moore & Co».

Вченими компанії були створені фарби, які при висиханні утворюють покриття, яке володіє унікальними властивостями: володіючи тією ж самою структурою частинок латексу, виготовлених за технологією Advanced Particle Technology, які особливим чином заломлюють світло, вони імітують гру граней діаманта, тобто мають властивості «хамелеона». До складу сполучного додали емульсію полімерів, синтезовану з використанням нанотехнологій, завдяки якій їх зшивання відбувається вже після нанесення фарби на поверхню, утворюючи самогрунтующуюся тривимірну декоративну плівку, яка по міцності і зносостійкості перевершує всі відомі покриття в рази. Для додання кольору було використано нове покоління водорозбавляються пігментних паст, спеціально розроблене для цих фарб, що дозволило проводити фарбування навіть в яскраві насичені відтінки, завдаючи не більше двох шарів, а крім того, зробило ці фарби абсолютно екологічно чистими. Фарби ідеально підходять для фарбування практично будь-яких поверхонь.


Неможливо не відзначити вже полюбилися нашим покупцям фарби класу Преміум серії «Regal» також створені з використанням технології «Advanced Particle Technology», аналогів яким на світовому ринку не існує. Термін служби визначається тільки умовами експлуатації, тобто в нормальних умовах ці покриття можна вважати вічними. Кожна з фарб відрізняється високими малярно-технічними властивостями, а один від одного - рекомендованою сферою застосування і ступенем блиску. З цієї серії особливо хочеться відзначити фарбу «Regal Matte Finish (221)», яка є єдиною в світі матовою фарбою, з якої можна видалити такі проблемні плями, як сліди кетчупу, фломастера, крему для взуття. Вона ідеальна для фарбування стін в приміщеннях, що піддаються інтенсивному механічному впливу.

Окремо хочеться розповісти про декоративних покриттях класу Преміум. Покриття «Metallic Glaze (620)», представлене в 5 основних кольорах, додасть вишуканий вигляд вашим стінах і стелях. Іскристе латексне декоративне покриття - це завершальний чарівний штрих для ваших творчих ідей. Світиться в темряві латексне декоративне покриття додасть чудовий вид стель, стін - будь-якого місця вашого будинку, де ви побажаєте втілити в життя творчу фантазію. Ще один цікавий матеріал - це акрилове латексне покриття - Latex Glazing Liquid (405), спеціальна формула якого дозволяє створювати всілякі декоративні варіанти поверхні.

Практично у кожної людини, що має автомобіль, виникає питання, чим пофарбувати підлогу в гаражі, якщо гараж не опалюється. При використанні класичних поліуретанових і епоксидних покриттів необхідно робити хорошу гідроізоляцію, оскільки ці покриття не паропроникні і при плюсовій денний і мінусовій нічний температурах - тріскаються. Те ж саме відбувається з бетонними доріжками, відкритими бетонними майданчиками, тенісними кортами і т.п. Компанія «Benjamin Moore & Co» вирішила цю проблему, розробивши кольорові силікон-акрилові просочення по бетону, які практично повністю всмоктується в бетон на глибину до 1 мм, тим самим зміцнюючи структуру бетону і фарбуючи його в обраний вами колір, при цьому бетонна поверхня залишається паропроницаемой (тобто дихає).


Якщо хочете отримати на бетонній підлозі дихає, але вже криюче (тобто закриває текстуру бетону) покриття, ви можете використовувати фарбу промислової серії, зробленої на основі акрилових смол, модифікованих епоксидів і армованих для підвищення еластичності скловолокном - Anti-Slip Latex Coating ( М55). Ця фарба ідеальна для нанесення на бетонні поверхні там, де потрібно неслизьке, зносостійке покриття, наприклад: доріжки навколо басейнів, пішохідні переходи, підлоги в гаражах і промислових приміщеннях. Аналогів у світі немає.

Також зверніть увагу на прозоре Тонувальні покриття-просочення класу Преміум - Exterior Stain Deck & Siding (328), яка призначена для просочування, захисту і декоративного оздоблення зовнішніх дерев'яних поверхонь. Ця просочення може бути заколероваться практично в будь-який колір. При цьому обсяг сухого залишку становить 68,1%. Рекомендується для нанесення в один шар, другий шар необхідний тільки для нанесення на горизонтальні поверхні, що піддаються посиленої експлуатації (напр. Підлоги). Аналогів на російському ринку немає.



У наступному році в нашому асортименті з'явиться новинка - тонувальні покриття-просочення нового покоління класу Суперпреміум. Ці просочення зроблені на основі механічної суміші масла і акрилових смол, диспергованих у воді. При виготовленні просочень серії «Arborcoat» були використані новітні технології, розроблені і запатентовані компанією «Benjamin Moore & Co» .

Унікальність технології полягає в тому, що в полімерну ланцюжок додані групи позитивно і негативно заряджених іонів, які рівномірно розподілені. Таке рішення дозволяє водоразбавленной просочення проникати глибше в пори деревини, ніж традиційні просочення, зроблені на розчиннику, і забезпечувати кращий захист деревини від зовнішніх впливів (цвіль, грибок, жучки). Крім того, в просочення додані створені і запатентовані компанією «Benjamin Moore & Co» частинки, виготовлені на основі нанотехнологій (тобто мають розміри менше довжини хвилі світлового випромінювання), що дозволяє захищати деревину від впливу ультрафіолетового випромінювання навіть у неколерованном віде.638 arborcoat semi transparent2


В цьому році почалася поставка двокомпонентних лаків нового покоління під торговою маркою «Lenmar». Ці лаки відрізняються підвищеною твердістю і зносостійкістю і представлені в трьох варіантах: напівматовий, напівглянсовий і глянсовий. За всіма технічними і малярським властивостями перевершують всі відомі аналоги в світі. А крім того, відрізняються підвищеною екологічною чистотою (повна відсутність запаху).


Необхідно підкреслити, що при удаваній високу вартість одного галона фарби (3,8 л) вартість 1 кв. м готового покриття порівнянна або нижче вартості аналогічних покриттів інших фірм-виробників. Пов'язано це з тим, що висока покриваність фарб досягається за рахунок того, що дисперсія вкриває пігменту TiO2 отримана з використанням нанотехнологій. Досить одного шару колерованной грунту і одного шару фарби. Другий шар фарби необхідний тільки в разі яскравих, насичених або темних відтінків. Всі пігментні пасти зроблені на основі новітніх власних розробок - є концентрованими і стійкими до ультрафіолету. Малярно-технічні властивості цих фарб настільки високі, що ними може пофарбувати навіть дитина. Єдина умова, яку висуває виробник - фарби не можна розводити водою.





Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
   Погано           Добре